Intan sing paling larang ing donya iki? Priksa harta karun sing nggawe sejarah lelang

Apa intan sing paling larang ing donya? Yen ora bisa nemtokake regane, bisa uga kita bisa ndeleng rega cincin berlian liwat berlian sing paling larang lan paling larang ing sejarah lelang. Iki nggawe cincin berlian sejarah ing sejarah lelang. Ati ayu lan mabuk!

Lima berlian paling larang ing sejarah omah lelang kasebut

Dering berlian kuning Graff iki, bobote 100,09 karat, wiwitane ora bisa ditutup amarga tawaran murah. Banjur, kanthi omah lelang Sotheby sing ngumumake lelang maneh intan, acara sing paling penting yaiku rega pungkasan $ 16,3 yuta ing Mei 2014. Kesepakatan kasebut, miturut Sotheby's, ngumumake yen rega kasebut wis ngrusak rekor donya sadurunge 14 yuta dolar AS, lan omah lelang percaya yen regane "apik", sawise iki, kira-kira rega intan ing antarane 15-20-25 yuta dolar AS.

Musim semi taun 2017 dianakake ing wayah sore tanggal 4 ing Pusat Pameran lan Pameran Hong Kong. "Star Pink" sing diantisipasi - kanthi bobot 59,60 karat berlian jambon tanpa cela interior sekitar 553 yuta dolar Hong Kong (Cathetan editor: udakara 490 yuta transaksi renminbi RMB, sing wis nggawe rekor lelang berlian ing jagad

Christie nglelang berlian biru 14,62 karat kanthi rega $ 57,6 yuta ing Jenewa, Swiss. Intan biru sing brilian sing dijupuk saka pembeli anonim kasebut diarani Oppenheimer Blue. Rega sadurunge lelang kira-kira 3800. ~ 45 yuta dolar AS, minangka permata paling gedhe ing kategori iki sing melu lelang.

Ing tanggal 12 November 2013, berlian jeruk paling gedhe ing donya didol udakara $ 31.59 yuta, nggawe rekor rega lelang berlian sing padha. Intan oranye iki dirating dening American Gemological Institute minangka biji kualitas paling dhuwur lan warnane oranye murni. Intan jinis iki uga diarani "berlian geni" lan arang katon ing lelang. Bisa diarani manawa berlian oranye iki misuwur Sing paling gedhe ing jinis kasebut.

Ing wulan Oktober 2013, berlian Tipe IIa warna elips putih, bobote 118,28 karat, pungkasane didol nganti $ 30,6 yuta (HK $ 212 yuta) ing "Perhiasan megah lan Lelang Perhiasan Jade" Hong Kong Sotheby. Bisa diarani nggawe cathetan lelang kanggo jagad berlian putih, lan iki uga dadi salah sawijining intan paling larang lan abot ing sejarah lelang. Berlian putih 118 karat iki digawe saka 299 karat saka bahan baku berlian sing ditambang ing Afrika Selatan ing taun 2011. Dilaporake yen pembeli berlian iki uga duwe hak menehi jeneng.

Sangang Lelang Perhiasan Sajarah Perhiasan

Kalung Maharani saka Baroda, India

Wektu lelang: 1974

Ora nggumunake yen ujar manawa iki minangka kreasi sing paling luar biasa ing sejarah perhiasan. Telulas zamrud Kolombia bentuk permata kanthi bobot total 154 karat dilereni ing tengah berlian kanthi bentuk lotus, lan digawe saka puluhan zamrud lan berlian. . Sing paling apik yaiku batu permata kasebut kabeh dijupuk saka makutha Grand Duke of Vadodda. Maharani saka Baroda, sing dikenal minangka Duchess of Windsor ing India, seneng banget karo perhiasan. Mung ana telung atus koleksi perhiasan pribadi. Sawetara uga wiwit jaman Mughal.

Bros The Duchess of Windsor

Wektu lelang: 1987

Van Cleef & Arpels, nalika digawe khusus kanggo Lady of Virgo ing Varonda, India, uga kerja sama karo Cartier kanggo nggawe serangkaian perhiasan kanggo Duchess of Windsor. Iki uga dikenal minangka koleksi perhiasan sing paling larang ing abad kaping-20. Sawise matine Duchess of Windsor, koleksine dilelang luwih saka 50 yuta dolar. Ing taun 1940 Cartier nghias permata abang, biru lan ijo lan jeruk lan berlian kanggo bros flamingo sing megah iki. Raja Edward VIII kanthi murah hati menehi dheweke kanggo wanita sing dikasihi. Sanajan dheweke ngarep-arep bisa ngilangi bros kasebut sawise Duchess seda, dheweke ora negesake suwene. Lan regane bros iki terus saya mundhak, lan 7 kali luwih dhuwur tinimbang sing diarepake 7 yuta dolar AS!

Kalung Putri Salimah Aga Khan

Wektu lelang: 2004

Ora mung perhiasan saka Duchess of Windsor sing dilelang kanthi rega sing larang banget. Nalika Sally CroCKer-Poole dadi putri ing taun 1969, dheweke nglumpukake serangkaian perhiasan mewah. Lan perhiasan kasebut dilelang sawise dheweke pegatan ing taun 1995. Palsu kasebut kalebu kalung Boucheron, kalung seri Van Cleef & Eble India lan berlian biru sing kaya jantung, kabeh didol kanthi rega sing luar biasa, sing nyuda rega saka Duchess of Windsor lelang perhiasan.

Kalung Maria Callas

Wektu lelang: 2004

Maria Callas, misuwur amarga "Dewi," yaiku penyanyi opera sing apik. Kepribadiane sing kuwat lan crita katresnan sing tragis dadi fokus ing diskusi masarakat. Dheweke minangka dewi sejati, mesthi nganggo mutiara lan berlian, ing endi wae dheweke bisa narik kawigatene masarakat. Koleksi perhiasan Maria Callas sing paling larang regane kalebu bros berlian jambon sing dituku ing taun 1967, sing dilelang ing Nopember 2004 sawise seda pirang-pirang taun kepungkur. Rega perhiasan total sing dilelang nggayuh 1,86 yuta dolar AS.

Mahkota Putri Margaret

Wektu lelang: 2006

Lelang perhiasan Putri Margaret ora bakal gampang dilalekake, luwih-luwih sawise setaun sawise perhiasan Ratu Victoria dilelang ing taun 1901. Mesthine, 800 koleksi kerajaan Putri Margaret ing taun 2006 uga Temokake pasar. Putri Margaret mesthi elegan lan apik sadurunge tilar donya, mula akeh permata sing mundhak supaya duwe hak istimewa mlebu kulawarga kerajaan. Kalebu sawetara pusaka Faberge lan Ratu Mary, lan mahkota Poltimore sing misuwur sing dienggo ing pesta kraton taun 1960, lair wiwit taun 1870, sawijining abad kepungkur.

Dering Diamond Elizabeth Elizabeth

Wektu lelang: 2011 

Ora ana lelang perhiasan sing cocog karo kemewahan antrian Elizabeth Taylor. Koleksi perhiasane dilelang sawise ngubengi jagad iki sajrone sewulan. Yen kita mikir manawa adol sadurunge 50 yuta dolar AS wis cukup apik kanggo njupuk tangan sing ala, mula ora ngerti apa sing bakal digunakake kanggo njlentrehake 137,2 yuta dolar AS! Perhiasan lelang kalebu aktor 1968 Richard Burton (Richard Burton menehi cincin berlian, total karat 33.19. Lan iki mung bagean cilik, uga kalung mutiara Ruby Peregrina sing dirancang, mahkota Mike Todd, kalung berlian Taj , lan kalung zamrud abang Bulgari liyane sing diparingi dening Richard Burton.

Brosane Lily Safra

Wektu lelang: 2012

Kasunyatane, lelang perhiasan Lily Safra kedadeyan ing taun-taun pungkasan. Permata sing dilelang kalebu bros ruby ​​lan berlian buatan JAR Paris, bobote udakara 173,09 karat. Sisih paling apik ing proses lelang yaiku kabeh penghasilan diwenehake kanggo amal, amarga Lily Safra ora mung wong sing kondhang nanging uga dermawan. Sawise patang perkawinan, koleksi perhiasan dheweke duwe regane $ 1,2 yuta, sing ndadekake dheweke dadi salah sawijining wong paling sugeh ing donya.

Anting-anting dening Gina Lollobrigida

Wektu lelang: 2013

Gina Lollobrigida ora mung aktris Italia. Dheweke uga wartawan lan pematung. Dheweke uga dadi aktor Eropa paling misuwur ing taun 1950an lan 1960an. Nalika semana, dheweke mung pratandha seksi. Ing wulan Mei 2013, koleksi perhiasane dilelang lan nyebabake sensasi, utamane kanggo anting-anting Emerald Emerald Pierre Boucherin sing diprodhuksi ing taun 1964.

Gelang Hélène Rochas

Wektu lelang: 2013

2013 pancen minangka periode puncak lelang perhiasan, lan salah siji sing paling apik yaiku koleksi perhiasan Rosa, kalebu gelang emas kabeh Nid d'Abeille René Boivin kanthi abang, safir, lan berlian. Ing pangertene, uga nyuda jarak antarane para kolektor lan masarakat ing Paris lan ngalami pengalaman cilik.


Wektu kiriman: Sep-20-2018