Kepiye milih perhiasan ing rapat taunan?

Nalika Festival Musim Semi bakal teka, apa sing bakal dikirim menyang TA supaya dheweke seneng lan mesem? Lingling ngandhani yen perhiasan permata wis cukup. Makna macem-macem perhiasan nggambarake tembung rahasia sing beda-beda. Apa sampeyan ngerti apa TA bisa ngira bener?

Kalung - Katresnan

Sing wedok sing ora seneng romansa? Cukup wektu sing tepat, kirim kalung sing dipilih kanthi tliti. Saliyane "tresna" homofonik, kalung kasebut uga duwe lapisan katresnan liyane, "Aku mung pengin ngencengi atimu karo kalung kasebut lan ora bakal digawa wong liya." Pranyatan sing alus lan dominan kasebut mesthi bakal gawe manis atine. 

Wêdakakêna pink jambon manis lan ora lemu, kaya hubungan manis ing kalorone, ana gumantung kembang sing apik, kristal Jade seri kalung giok mozaik iki cocok banget kanggo pacar.

Gelang - Wali

Bocah-bocah wadon sing ora pengin duwe katresnan sing dawa? Mungkin posisi dheweke ing atimu ora bisa diganti, lan perasaan sampeyan uga serius lan peduli. Nanging, sampeyan kudu nyebutake dhewe, wenehi ngerti, lan wenehi rasa santai. Kirim gelang kanggo dheweke, tegese "slamet katresnan," nuwuhake kekarepane kanggo ngikat dheweke sajrone urip lan nglampahi sisa-sisa umur.

Luwih apik ngirim gelang kristal amethyst, amethyst minangka "wali katresnan", tegese desain sing apik, sederhana lan fleksibel, mula dheweke luwih ayu lan apik banget.

Rings - Ring for Love

Bocah wadon sing ora pengin entuk komitmen sajrone urip? Yen dheweke minangka wong sing pengin "terus driji, tetep tuwa", aja nganti dheweke ngenteni suwe, nganggo cincin kanggo dheweke, lan ekspresi ekspresi sing paling tulus lan tulus "tresna marang dheweke. Ing jero ati, aku bakal gelem nyerah amarga tresnane, ”menehi perkawinan sing bahagia.

Nganggo cincin Ruby sing bentuke ati kristal, mula bisa setuju karo katresnan lan komitmen sing padha.

Festival, kirim perhiasan permata semangat kristal

Hadiah apik banget lan migunani

Penting kanggo nggawe dheweke bahagia

Apa sing luwih cocog tinimbang iki?


Wektu kiriman: Jun-20-2018