Kristal AB Berlian Imitasi Banding Berlian Imitasi kanggo Jeans

Katrangan singkat:

Ringkesan Rincian Cepet Tipe Produk: Bahan Rhinestones: Kaca, Berlian Imitasi Kaca lan Bentuk Plastik: Tipe Rhinestones Bunder: Teknik Rhinestones Longgar: Gaya Jahit: Guna Flatback: Tas, Garmen, Sepatu, Dekorasi Diy, Pesta, Cloythes, Topi, lsp. Papan Asal: Zhejiang, China Jeneng Merek: Maijiao Nomer Model: 0650 Nama Produk: Plim Berlian Imitasi Plastik: Kaos Sepatu Garmen Kaos MOQ: 1600 yard per warna Sertifikat: ISO Packin ...


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Tipe Produk:
Rhinestones
Bahan:
Kaca, Berlian Imitasi Kaca lan Plastik
Wangun:
Babak
Jinis Rhinestones:
Rhinestones Longgar
Teknik:
Sew-On
Gaya:
Flatback
Gunakake:
Kantong, Garment, Sepatu, Dekorasi Diy, Pesta, Cloythes, Topi, lsp.
Papan Asal:
Zhejiang, China
Jeneng merek:
Maijiao
Nomer Model:
0650
Jeneng Produk:
Potong Plastik Berlian Imitasi
Panggunaan:
T-shirt Garment Shoes T-shirt
MOQ:
1600 yard saben warna
Sertifikat:
ISO
Kemasan:
Kertu 10 yard
Bayaran:
Jaminan Dagang
Cara Pengiriman:
DHL FedEx EMS UPS TNT
Wektu kiriman:
7-15 Dina kerja
Desain khusus:
Kasedhiya

Kemampuan Penyetor
Kemampuan Pasokan:
100000 Yards / Yards saben Minggu
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
Kertu 10 yard. 50 yard muter. 100 yard muter.
Port
Yiwu
Wektu Utama :
Jumlah (yard) 1 - 200000 > 200000
Est. Wektu (dina) 7 Kanggo dirembug
Katrangan Produk
Banding Rhinestone
Kristal AB Berlian Imitasi Banding Berlian Imitasi kanggo Jeans

Ukuran: ss6-2.7mm
           ss8–3.1mm

Bahan: Watu: gelas kristal A +

Cangkir: plastik 

Werna: Kristal, warna, lan kristal AB.

Paket: Kertu 10 yard, gulung 50 yard, gulung 100 yard.

Pengiriman: 3-15 dina kerja
Gambar Rinci
UKURAN
Rhinestone Szie
Ukuran Priduct
Pcs / yard
SS6
2.0-2.1mm
2.7mm
2695
SS8
2.3mm
3.1mm
2304
SS12
3.0mm
4.2mm
1575
SS16
4.0mm
5,5mm
1278
Pengepakan & Pengiriman

Rincian Paket: Kertu 10 yard. Gulung 50 yard. Gulung 100 yard.

Pelabuhan: Pelabuhan Yiwu lan Pelabuhan Ningbo

Wektu Utama:

Jumlah (yard)
<50000
> 50000
Est. Wektu (dina)
3-10 dina
Kanggo dirembug
Produk sing gegandhengan

Kategori Produk:

Penjualan paling dhuwur
Mesh berlian imitasi
Rantai Piala Strass Rhinestone
Ramping Pinggiran
Perhiasan
Rhinestone
Perusahaan Kita

Sugeng ngerti liyane babagan perusahaan kita .——Pabrik Aksesoris Perhiasan Yiwu Zhuyi

1. 20 taun pengalaman ing desain lan pangembangan.

2.. Kabeh produk disesuaikan lan dipriksa lingkungan.

3. Peralatan nggawe cetakan canggih lan mitra produksi cetakan.

4.. Harga MOQ lan pabrik paling murah.

5. Per-layanan sing sampurna kanggo layanan sawise.

Sertifikasi Kita

KLIK ING KENE Kapasitas Perusahaan

FAQ

P1: Apa regane lan MOQ?
A: Rega langsung pabrik, MOQ kita 1600 yard saben warna.

P2: Apa aku bisa pesen kanthi jumlah sithik?
A: Ya, jumlah cilik ditampa.

 

 

P3: Kepiye babagan jaminan kualitas?
A: Kabeh barang bakal dikirim sadurunge mriksa kualitas lan kita bakal ngirim gambar marang sampeyan kanggo mriksa, uga kita duwe inspeksi kualitas lan sampeyan bisa mbayar kanthi Jaminan Dagang sing liwat Alibaba bakal melu kontrol kualitas minangka pihak katelu.

P4: Apa sampeyan menehi conto?

A. Ya, kita nyedhiyakake conto gratis.

P5: Pasar sampeyan ing endi?
A: Adhedhasar pengalaman bisnis 10 taun, kita wis nindakake bisnis kanthi jagad paling gedhe (kayata Jerman, Inggris, Prancis, Walanda lsp), Amerika Utara (AS, Kanada lsp) Asia (Jepang, Korea, Malaysia lsp), Australia, Selandia Baru, Brasil lan liya-liyane.

P6: Kepiye carane mbayar kanggo tuku?

A: Sampeyan bisa mbayar nganggo Kertu Kredit, Bank, Western Union lan Paypal lsp.

P7: Apa istilah pembayaran sampeyan?
A: Simpenan 30%, mbayar saldo 70% sadurunge dikirim.

P8: Suwene wektu pengiriman?
A: Kanggo order sithik, umume udakara udakara 1 nganti 3 dina, nganti pesenan gedhe udakara udakara 3-15 dina.

P9: Suwene wektu transportasi?
J: Biasane butuh udakara 7 dina, nanging kanggo wilayah sing adoh lan negara, udakara 7-15 dina kerja.

P10: Apa ana nomer pelacak pesenanku?
A: Ya, kita ngirim kabeh barang kanthi nomer pelacakan, lan sampeyan bisa ndeleng status kiriman ing situs web sing cocog.

Hubungi Kita

KLIK ING KENE NGIRIM INKU

20 taun pengalaman ing desain lan pangembangan.

Kabeh produk disesuaikan lan dipriksa lingkungan.
Peralatan nggawe cetakan canggih lan mitra produksi cetakan.

KLIK ING KENE TO HOMEPAGE

 

Harga MOQ lan pabrik paling murah.

Per-layanan sing sampurna kanggo layanan sawise.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan