Kualitas luwih Transparan Ss12 Ss8 Banding Dening Tanduran Hotsale Dekorasi Dekorasi Garmen Potong Rantai Berlian Imitasi Plastik

Katrangan singkat:

Ringkesan Rincian Cepet Tipe Produk: Bahan Rhinestones: Kaca, Berlian Imitasi Kaca lan Bentuk Plastik: Tipe Rhinestones Bunder: Teknik Rhinestones Loose: Cetakan injeksi, gaya sing durung ditemtokake, ora ditemtokake: Gunakake Flatback: Sepatu, Tas, Garmen, Papan Asal Liyane: China (Daratan ) Jeneng Merek: Nomer Model Zhuyi: SS6, SS8, SS12 Jeneng Produk: Penggunaan Banding Berlian Imitasi Plastik: Kaos Sepatu Garmen Kaos MOQ: 1600 yard per warna, yen aku duwe stok, 1 kertu ...


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Tipe Produk:
Rhinestones
Bahan:
Kaca, Berlian Imitasi Kaca lan Plastik
Wangun:
Babak
Jinis Rhinestones:
Rhinestones Longgar
Teknik:
Injeksi cetakan, undefined, undefined
Gaya:
Flatback
Gunakake:
Sepatu, Tas, Garment, Liyane
Papan Asal:
China (Daratan)
Jeneng merek:
Zhuyi
Nomer Model:
SS6, SS8, SS12
Jeneng Produk:
Banding Permata Plastik
Panggunaan:
T-shirt Garment Shoes T-shirt
MOQ:
1600 yard saben warna, yen aku duwe stok, 1 kertu ok.
Sertifikat:
ISO
Kemasan:
Kertu 10 yard, gulung 50 yard, gulung 100 yard
Bayaran:
Jaminan Dagang
Wektu kiriman:
7-15 Dina kerja
Werna:
Luwih saka 300 Warna
jeneng produk:
Dekorasi Garmen Pemangkasan Hotsale Rantai Berlian Imitasi Plastik

Kemampuan Penyetor
Kemampuan Penyetor:
2000000 Yard / Yards saben Minggu
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
Kertu 10 yard. Gulung 50 yard. Muter 100 yard.
Port
Yiwu
Wektu Utama :
Jumlah (yard) 1 - 10000 > 10000
Est. Wektu (dina) 10 Kanggo dirembug

Kualitas luwih Transparan Ss12 Ss8 Banding Dening Tanduran Hotsale Dekorasi Dekorasi Garmen Potong Rantai Berlian Imitasi Plastik

Kualitas luwih Transparan Ss12 Ss8 Banding Dening Tanduran Hotsale Dekorasi Dekorasi Garmen Potong Rantai Berlian Imitasi Plastik

Katrangan Produk
Jeneng Produk      Grosir yiwu pabrik SS8 rhinestone cangkir rantai gaun pengantin memangkas kain pengantin
Tembung kunci     motong kain
Model No.     MJA134
Matrial & Ukuran     Rhinestones Kacamata + Rantai Piala Olastis, SS6 / SS8 / SS10 / SS12, lsp.
Werna     Minangka panjaluk Pelanggan
Jinis     Rantai Piala Rhinestones
MOQ    1600 yard saben warna
Conto     Nyedhiyakake Sampel Gratis
Wektu Pangiriman     Yen mung sampel, bakal dikirim ing 2 ~ 3hari, Yen disesuaikan, gumantung karo Pesenan Rhinestone
Mbayar     L / C, T / T, Wester union, Moneygram, Paypal, lsp.
Rincian Nuduhake

Warna Rantai Pilih

 

Pabrik Kita

 

FAQ

A.Sapa kita?

 

We are Yiwu City Zhuyi Perhiasan Aksesoris Perhiasan, Pabrik Aksesoris Garment profesional, duwe pengalaman luwih saka 20 taun kanggo Garment Ment, sampeyan mung kudu ngirim panjaluk sampeyan, kita bisa nggawe conto minangka panjaluk sampeyan ing wektu sing cendhak, emas kita: Supaya Klambi Luwih Apik!

 

B .: Sampel:

 

Kita nyedhiyakake Sampel, yen mung stok, bakal gratis, yen kudu disesuaikan, kita kudu ngisi biaya. Sampeyan kudu mbayar Fees Pangiriman.

 

C. Rega Produk:

 

Coba critakake babagan prodcut sing disenengi, Model Model No. saka situs web utawa kirim link, gambar, lan jumlah sampeyan, banjur bakal menehi rega.  Kanggo rega situs web, mung kanggo referensi.

D.MOQ:

 

Iku gumantung karo jinis produk, Ukuran, warna, lan liya-liyane

E.:Napa Pilih Kita:

a.Sampel: Sampel Gratis

b. Kualitas Produk kita apik banget, lan luwih saka 20 taun pengalaman,

c. Kita duwe akeh rajutan produk, sampeyan mung butuh ngirim aku, kita bakal ngatur kanthi cepet

d. Kita duwe stok sing cukup, lan nampa sing disesuaikan karo moq paling murah

F.:Kustomisasi Desain Sendiri

Yen sampeyan pengin nggawe desain panjalukan (conto, ukuran, warna, bentuk, logo, pengepakan, ext), cukup kirim desaine, bisa nggawe conto kanggo sampeyan. 

Yen sampeyan duwe pitakonan, welcome kanggo ngubungi kita.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan