Babagan Kita

16e4ba54

Yiwu Erjiao Trading Co., Ltd. dununge ana ing Kutha Jinhua, wilayah metropolitan nomer papat paling gedhe ing Provinsi Zhejiang, lan Jinhua dununge ing nomer 16, Waidaling, Desa Daling, Jalan Yisanli, Kutha Yiwu. Kita mesthi nyedhiyakake pelanggan kanthi produk sing apik lan dhukungan teknis, layanan purna jual, perusahaan utamane ngupayakake: aksesoris sandhangan, aksesoris pengeboran garis, bor plastik. Sajrone 12 taun kepungkur, kita wis ngetrapake prinsip manajemen iman sing apik lan kualitas sing paling dhuwur. Kita nyedhiyakake produk sing berkualitas lan layanan sing apik banget kanggo para pelanggan lan ditampa kanthi apik ing industri.