Kualitas iku kanggo kita budaya

1.10 taun pengalaman ing desain lan pangembangan.
2. Kabeh produk disesuaikan lan dipriksa lingkungan.
3. Peralatan nggawe cetakan canggih lan mitra produksi cetakan.
4. MOQ paling murah lan rega pabrik.
5. Per-layanan sing sampurna kanggo layanan sawise.

Quality is our culture

Sugeng rawuh
kanggo ngunjungi pabrik

Kita produsen profesional.
Luwih saka 10 taun pengalaman produksi lan pangembangan lan tim

Welcome to visit our factory

Babagan Kita

Yiwu Erjiao Trading Co., Ltd. dununge ana ing Kutha Jinhua, wilayah metropolitan nomer papat paling gedhe ing Provinsi Zhejiang, lan Jinhua dununge ing nomer 16, Waidaling, Desa Daling, Jalan Yisanli, Kutha Yiwu. Kita mesthi nyedhiyakake pelanggan kanthi produk sing apik lan dhukungan teknis, layanan purna jual, perusahaan utamane ngupayakake: aksesoris sandhangan, aksesoris pengeboran garis, bor plastik. Sajrone 12 taun kepungkur, kita wis netepi prinsip iman sing apik…

  • Which is the most expensive...

    Sing paling larang ...

    Apa intan sing paling larang ing donya? Nalika mokal kanggo nemtokake regane ...
  • Diamond Jewelry Market...

    Pasar Perhiasan Intan ...

    Intan sing digawe kanthi artifisial katon wiwit taun 1950an. Nanging, nganti saiki ...
  • How to choose jewelry...

    Cara milih perhiasan ...

    Nalika Festival Musim Semi bakal teka, apa sing bakal dikirim menyang TA kanggo nggawe dheweke seneng malah mesem ...